Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Vochtige kruipruimte

optrekkend vocht in kruipruimte

Een kruipruimte dient primair voor het gemakkelijk bereikbaar maken van het leidingwerk dat onder het huis loopt. Daarnaast dient het als een soort luchtisolator tussen de koude grond en de begane grond vloer.

Helaas blijkt in de praktijk dat dit niet zo werkt. Uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis is gebleken dat maar liefst 40 % van de woningeigenaren een vochtige kruipruimte heeft.

Vocht in de kruipruimte komt veel voor

vocht in kruipruimte

Kruipruimtes kunnen extreem vochtig worden en hebben in een dergelijk geval een grote invloed op het klimaat binnen de bovengelegen woning.

Grondwater, hydrostatische druk en lekkages

water kruipkelder

De grond in de kruipruimte is dezelfde grond die buiten de woning ligt en daarom gevoelig voor grondwaterstanden e.d. Indien het buiten drassig is van de vele neerslag, is het in een kruipruimte ook vaak vochtiger dan standaard. Door de hydrostatische druk van de grondwaterspiegel drukt water tegen defunderingen aan. Hierdoor sijpelt grondwater naar binnen via bijvoorbeeld de doovoeren van gas-,water-,electriciteits- en rioleringsleidingwerk. Niet uitzonderlijk is het dat door lekkage van bijvoorbeeld het rioleringssysteem het vocht in de kruipruimte ook nog eens toeneemt.

water in kruipruimte

Gevolgen vochtige kruipruimte groot

De kruipruimte is eigenlijk het laatste onderdeel van de woning waar men naar is gaan kijken met betrekking tot zowel vocht als koude veroorzaker in een woning, nadat dubbel glas, dak- en (spouw)muur isolatie al volledig geaccepteerd waren. Op zich vreemd aangezien de kruipruimte meestal onder de gehele woning doorloopt, er een directe verbinding met de buitenwereld is en de kruipruimte niet verwarmd wordt. De gevolgen van vocht in de kruipruimte zijn:

  • koude vloer

  • koude muren

  • mogelijk optrekkend vocht

  • hoge stookkosten

  • aantasting houtwerk, beton en ijzeren leidingwerk

  • schimmel, zilvervisjes en ongedierte

  • slechter leefklimaat

vervuilde kruipruimte

Aanpak natte kruipruimte is een must

debodemafsluiter

www.debodemafsluiter.nl

Klik om naar de website te gaan.

Wist u dat door kruipruimte-isolatie u de temperatuur aan de grond met gemiddeld 4 graden celsius kan verhogen ? En dat u honderden euro's aan stookkosten per jaar kunt besparen ?

Aan het onderwerp kruipruimte isolatie en bodemafsluiting hebben wij een aparte website besteed, te weten www.debodemafsluiter.nl, een website over bodemafsluiting en kruipruimte isolatie.

grondwater

Kruipruimtes nieuwbouw vol grondwater


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen