Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Damwand lekkage

Wat is een damwand ?

damwand grondkering

Een damwand is een flexibele grondkerende wand of een waterkerende wand, die bestaat uit verticaal in de grond geplaatste wanden die met elkaar verbonden zijn. De damwanden wordt in de grond aangebracht door heien, trillen of drukken (allen eventueel met voorspuiten). Damwanden worden vanwege allerlei redenen toegepast, zoals

 • kademuur langs een haven

 • oeverbescherming langs een kanaal

 • onderdeel van een dijk of andere waterkering

 • wand van een bouwput of bouwkuip

 • middel om bodemvervuiling te immobiliseren

 • wand van een ondergrondse parkeergarage

 • wand voor schuren, loodsen e.d.

Mogelijke problemen plaatsen damwanden

 • Een damwand kan uit elkaar lopen door een obstakel in de grond of bij een te harde grondlaag.

 • Verbindingen van de damwanden zijn uit het slot gelopen en kunnen gaan lekken.

 • Een damwand kan aansluiten op een bestaande muur. Deze aansluitingen zijn vaak niet waterdicht. Door de grote lekkages die er ontstaan, spoelt er veel zand weg wat verzakking tot gevolg kan hebben.

 • Een damwand kan ook lek zijn op de plek waar er een anker in is geboord.

Verhelpen damwand lekkage met injectering

opzuigen zand

Damwand lekkages zijn te bestrijden middels injectie met een snel reagerende injectievloeistof (zowel harde als flexibele injectievloeistoffen zijn mogelijk).


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen