Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Groutinjectie

Wat is groutinjectie ?

Groutinjectie is het injecteren van holle ruimtes met behulp van een mengsel van cement en grond. Groutinjectie kan ook gebruikt worden als een vorm van grondstabilisatie.

Groutinjectie ook vorm van grondstabilisatie

Groutinjectie is een vorm van grondstabilisatie en bruikbaar bij onder andere funderingen van woningen, maar ook onder terrassen, wegdekken etc. Groutinjectie wordt toegepast ten behoeve van partikulieren, bedrijven en overheden, zowel op kleine als op grote schaal.

Wat is grout ?

Grout is in de basis een mengsel van cement en water dat eventueel aangevuld kan worden met een scale aan hulpstoffen, afhankelijk van het probleem en van de gewenste toepassing.

Voorbeeld van groutinjectie toepassingen

  • holle ruimtes onder en in muren, vloeren of het wegdek

  • ondersteunen van weggezakte gemetselde muurtjes in de kruijpruimte

  • ondersteuning van funderingen om wegzakken tegen te gaan

  • opvullen en repareren van grote scheuren en gaten in metselwerk

  • het waterdicht maken van spouwmuren

Groutinjectie is milieuvriendelijk

Het cement en water en de eventuele hulpstoffen waaruit Grout bestaat, zijn allen milieuvriendelijk. Dit is ook noodzakelijk omdat men groutinjecteren vaak ondergronds toepast, zoals bijvoorbeeld het verstevigen van de grond onder de fundering in een kruipruimte om bijvoorbeeld een extra kelder te realiseren.

Injectie in veen-en kleingrond niet mogelijk

Door de geringe waterdoorlatendheid is injectie in veen- en kleigrond niet mogelijk

Soorten groutinjectie

Soort

Omschrijving

Traditionele grout injectie

Er wordt een holle buis op de juiste diepte geplaatst waardoor een mengsel van cement en in de grond wordt gevoerd. Het mengen gebeurt mechanisch met mengbladen (schroef, propeller), maar zonder druk

Jet-grout injectie

Hierbij wordt het mengsel onder zeer hoge druk in de grond gespoten, waardoor ook de laagopbouw verloren gaat

Compenserende grouting

Het opspannen van de omringende grond door drukverhoging waardoor grondverplaatsingen ontstaan.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit