Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Buitenafdichting natte kelder

Hoewel een buitenafdichting voor uw bestaande natte kelder de beste oplossing is, is deze veel moeilijker te realiseren en ook kostbaar. Het grote voordeel van een buitenafdichting is dat het vocht het gesteente niet meer zal bereiken en zal kunnen verzadigen. In tegenstelling tot een dichting aan de binnenkant van de kelder (waterdichte laag) zorgt de buitenafdichting ervoor dat de constructie gevrijwaard wordt van vocht.

Buitenafdichting is duur

kunststof vochtwering

Kunststof vochtwering

Afgraven en kunststofbescherming bijvoorbeeld

Voor de afdichting van buitenmuren van de kelder is het noodzakelijk dat alle wanden vrijgegraven worden. Het gebruik van bronnering om grondwater weg te pompen is meestal noodzakelijk. De buitenmuren dienen gereinigd te worden en daarna hersteld of deels vervangen te worden op poreuze plekken. Scheuren moeten gerepareerd worden. De gehele buitenkant van de kelder (inclusief de onderkant) moet aangepakt worden. Tenslotte is het aanbrengen van kunststof vochtwering in plaats van het vroeger veel gebruikte bitumen een verstandige zet.

Deze werkzaamheden zijn meestal niet te verrichten door de standaard woningeigenaar. Het beste kunt u een gratis inspectie en vrijblijvende offerte aanvragen.

Toepassing van combinatie van injecteren en specie

Partners van Devochtbestrijder.nl zijn in staat om door een combinatie van onderzoek en analyse een eenvoudig afdichtingsplan op te stellen en uit te voeren waarbij u garantie krijgt op de werking c.q. waterdichte oplevering van de kelder.

lekke kelder

Forse vochtschade in kelder

Klik op de onderstaande geel/oranje button om naar het offerte-aanvraagformulier te gaan. WILT U EEN OFFERTE VOOR KRUIPRUIMTE ISOLATIE ? klik dan hier voor een offerte voor Drowa Chips, de nr. 1 in kruipruimte isolatie en vloerisolatie !

Bitumen niet altijd goed

buitenafdichting kelder

Bitumen-bescherming tegen verticale vochtdoorslag

Deze strijjklagen bieden een beperkte bescherming

In Europa worden de afdichtingssystemen aan de buitenzijde van funderingen en kelders van land tot land verschillend toegepast. De bodemsituatie speelt daarbij een belangrijke rol. Ondanks veel vochtschade in ondergrondse constructies zoals in kelders blijven in de bestekken voor nieuwbouw nog steeds zwarte bitumineuze strijklagen voorgeschreven, in verband met de relatief lage kostprijs. Echter zwarte strijklagen op bitumineuze basis hebben het grote nadeel dat na het opdrogen harde brosse lagen overblijven zonder voldoende elasticiteit. De bestendigheid tegen water in de grond is daarom maar van korte duur. Moderne kunststoffen zijn een betere oplossing.

Bij hele oude kelders kan vervanging beter zijn

Bij oudere kelders bestaande uit gemetselde muren is het vaak niet meer mogelijk om de muren zelf goed te herstellen. Vaak is het verwijderen van de kelder en het vervangen door een nieuwe kelder bestaande uit waterdicht gestort beton een goede oplossing.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen