Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Gezondheidsproblemen

Teveel vocht slecht voor de gezondheid

verkouden

Een hoge luchtvochtigheid is slecht voor de gezondheid.

Een te hoge vochtigheidsgraad binnen schaadt de gezondheid. Ademhalingsproblemen, allergie n, reuma, verkoudheden en dergelijke ontstaan en het duurt langer voordat men überhaupt ziektes te boven komt. Het immuunsysteem wordt verzwakt en met name voor infecties wordt men vatbehaarder

Leefklimaat wordt slechter

hoge luchtvochtigheid

Hoge luchtvochtigheid zorgt voor veel condensatie

Een mens voelt zich het beste bij een juiste vochtigheidsgraad, niet te droog, maar zeker niet te vochtig. Uit onderzoek is gebleken dat mensen zich minder prettig voelen in vochtige ruimtes en daardoor gestresst raken. Meest ideale vochtgehalte is zo rond de 60 à 65 %, hoewel dit per individu kan verschillen.

Schimmels, zwammen en ongedierte

insectenplaag

De gezondheidsproblemen die door vocht veroorzaakt of verergerd kunnen worden zijn legio. De directe invloed op de ademhalingsorganen is een uitstekend voorbeeld daarvan, maar ook het indirecte effect zoals het ontstaan van schimmels, zwammen en ongedierte heeft uiteindelijk gezondheidsproblemen tot gevolg.

De sporen van schimmels die met miljoenen tegelijk dagelijks in de woonvertrekken afgegeven worden zorgen ook voor ademhalingsmoeilijkheden, met name bij CARA-pati nten. Het ontstaan van hooimijt, zilvervisjes, houttorren, rioolvliegjes e.d. zorgen ook voor veel overlast en uiteindelijk voor gezondheidsproblemen.

Het niet-behaaglijk en confortabel kunnen leven in de eigen woning zorgt voor geestelijke gezondheidsproblemen en stress.

Kortom : vochtbestrijding en vochtwering is noodzakelijk !

ziektekiemen

Te droge of te vochtige lucht : slecht leefklimaat

verkoudheid

Vocht in huis veroorzaakt gezondheidsproblemen


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen