Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Welafdichting

Wat is een wel ?

vocht

Een wel is een grote hoeveelheid ondergronds water dat ingekapseld zit door een waterdichte grondlaag. Indien die waterdichte grondlaag beschadigd wordt kan het water dat zich onder de grondlaag bevindt omhoog komen.

Een wel onder een woning is schadelijk

Indien onder een woning een wel zit, betekent het dat de woning continu onder invloed staat van een bron van grondwater die door hydrostatische druk onder andere zorgt voor vochtige kruipruimtes en lekke kelders. Met name bij grote bouwprojecten voor bijvoorbeeld nieuwbouwwijken kan het voorkomen dat grondlagen door bodemwerkzaamheden als heien beschadigd raken en voor een continu aanvoer van grondwater zorgen. Ook door het plaatsen van een damwand kan een wel aangeboord worden.

water in kruipruimte

Aanpak van een wel

Om een wel te bestrijden en af te dichten wordt een beroep op diverse disciplines gedaan,zoals :, k De grondlagen worden door geotechnisch grondonderzoek in kaart gebracht. Zo wordt duidelijk langs welke grondlaag de wel zich omhoog werkt. Met de gegevens van het grondonderzoek wordt een injectieplan gemaakt, waarbij het juiste injectiemateriaal wordt gezocht.

  • het in kaart brengen van de diverse grondlagen middels geotechnisch onderzoek

  • het maken van een injectieplan (methode + bepaling soort injectievloeistof)

drassige grond

Veel vocht in de Nederlandse bodem


Bij het injecteren wordt de injectievloeistof het kanaal van de wel ingepompt. Als de wel is afgedicht blijft het water weer onder de waterdichte laag staan.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit