Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE

Inspectie

Wat kunt u van onze gratis inspectie verwachten ?

Via deze informatieve website kunt u een kostenloze en vrijblijvende offerte aanvragen voor vochtbestrijdingswerkzaamheden. U zult begrijpen dat in veel gevallen het noodzakelijk is dat wij telefonisch contact met u hebben om zo een grondige analyse van uw vochtproblemen te maken. Daarnaast komt het vaak voor dat wij de situatie ter plaatse moeten opnemen en enkele testen moeten uitvoeren. Vanzelfsprekend gaat dit in goed overleg met u en is een inspectie ten behoeve van een prijsopgave gratis.

Checklist

In veel gevallen hanteren wij een standaard checklist die wij met u doornemen. Hierop staan veel voorkomende vochtproblemen en kenmerken die wij stuk voor stuk met u doorlopen om zo te komen tot een afbakening van de problemen.

Kijken en enkele testen

Vanzelfsprekend is het van belang dat wij de door u geconstateerde vochtproblemen zelf bekijken. Tevens zullen we enkele kleine testen uitvoeren indien noodzakelijk. Het doel is om te kijken tot een prijsopgave op maat. Voor u. Gratis.

Wat kunt u niet verwachten ?

Indien er hak-breek- en herstelwerk verricht moet worden om tot een goede prijsopgave te komen dan kunnen we dat niet kostenloos doen. Ook het doormeten met specialistische apparatuur van allerlei muren en vloeren kunnen wij niet kostenloos uitvoeren. Mochten deze diensten noodzakelijk of gewenst zijn, dan zullen wij u daarover informeren en u een prijsopgave aanbieden voor hak/breek/herstel en/of meetwerkzaamheden.

Bent u ondertussen ook nieuwsgierig naar een scherpe offerte van één van de partners van Devochtbestrijder.nl ?

Dan kunt u hier een gratis offerte aanvragen.


Kunt u de vochtproblemen zelf oplossen ?

Minimaal 40 % van de huishoudens in Nederland heeft last van een vochtige kruipruimte (bron: Radar, Vereniging Eigen Huis). De effecten van een vochtige kruipruimte zijn ook bovengronds merkbaar. Ook in andere delen van de woning komt relatief veel vocht voor zoals in keukens en badkamers. Indien u handig bent, kunt u relatief veel zelf doen, zoals het aanbrengen van extra ventilatiemogelijkheden, maar ook het impregneren van muren behoort tot de mogelijkheden. U dient vanzelfsprekend wel twee rechterhanden te hebben ! Voor de gemiddelde woningeigenaar is het niet raadzaam moeilijke klussen zelf te doen. Doe de onderstaande test en vind uit wat u zelf wel of niet kunt doen !

Feiten over vochtproblemen:

  • 80 % van vochtgerelateerde problemen in woningen komt door optrekkend vocht of doorslaand vocht. In dit geval is het (heel) moeilijk om zelf de juiste diagnose te stellen en de problemen op te lossen, zoals bijvoorbeeld het injecteren van muren (tegen optrekkend vocht) of het impregneren van muren (tegen doorslaand vocht). Conclusie: u heeft een professional nodig

  • 20 % van vochtgerelateerde problemen in woningen komt door condensatie van 'woonvocht', zoals het uitademen, douchen en baden, het koken en door planten. In dit geval kunt u wellicht enkele dingen zelf aanpakken, zoals het (veel) beter ventileren van vochtige ruimtes. Ook het warm houden van ruimtes zorgt voor minder vocht.

Doe de test !

Omschrijving

ja

neen

Dak:

Bij hellende daken : ontbreken er dakpannen of zijn ze beschadigd ?

Bij platte daken: zitten er scheuren in de dakbedekking ?

Muren:

Is op bepaalde plaatsen een verkleuring van het metselwerk of pleisterwerk te zien ?, die op doorslaand vocht zou kunnen wijzen ?

Zitten er scheuren in de stuclaag of hebben delen losgelaten ?

Hebben delen van de verfwerk losgelaten c.q. bladdert het verfwerk ?

Onbreken er stukken mortel uit het metselwerk ?

Bij houdten huizen: zitten er vermolmde stukken in de betimmering of sluiten houten onderdelen niet meer naadloos op elkaar aan ?

Fundering:

Is er sprake van optrekkend vocht uit de grond ?

Voelt de fundering ook bij droog weer vochtig aan ?

Zijn er zoutafzettingen/kalkafzettingen ?

Kamers in de woning/gebouw:

Zijn er schimmelplekken ?

Ruikt het muf in de kamers ?

Zitten er delen van het behang gebobbeld of laat het los ?

Voelen de binnenmuren vochtig aan ?

Zijn er onder de ramen vochtplekken te zien ?

Voelt de vloerbedekking klam aan of bobbelt het laminaat of werkt de houten vloer ?

Zijn delen van de dakbalken vermolmd

Kunt u door het dak de hemel zien ?

Heeft u last van zilvervisjes, kleine vliegjes of ander ongedierte ?

Zijn de wanden opvallend vochtig ?

Is de grond van de kruipruimte vochtig ?

Is de onderkant van het kruipluik vochtig of zijn de randen vochtig ?

Is de onderkant van de begane grond vloer vochtig ?

Moet u onnatuurlijk veel stoken ?

INDIEN U EEN OF MEER VRAGEN MET JA HEBT BEANTWOORD, DAN IS ER SPRAKE VAN VOCHTSCHADE OF MOET U DAARMEE REKENING HOUDEN !

Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit