Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Hoge energierekening

hoge energiekosten door vocht

Vochtige muren en een vochtige vloer veroorzaken een onbehaaglijk gevoel vanwege de hoge luchtvochtigheid. Daarnaast verliezen muren en vloeren hun isolerende en warmtebehoudende werking indien ze vochtig zijn.

Het gevolg hiervan is dat er niet alleen fors meer geventileerd moet gaan worden, maar dat er ook meer en warmer gestookt moet gaan worden, wat natuurlijk kostenverhogend werkt.

Meer vocht = Meer stoken = hogere energierekening

warmteverlies vloer

Niet-geïsoleerde vloeren zijn koud, waardoor ze vocht aantrekken

Bij 10 % stijging vochtgehalte: hoge kosten

Door het verlies van warmte-isolatie loopt bij een stijging van slechts 10 % vochtigheidsperscentage het warmteverlies op tot het dubbele. Om dan een comfortabel aanvoelende vloer, muren en leefklimaat te krijgen, moet bij een vochtige woning meer gestookt worden dan bij een niet-vochtigewoning

condens op raam

Condensatie: vocht in huis ontmoet koud glas

Aanbrengen isolatie werkt energiebesparend

Het aanbrengen van isolerende maatregelen als dubbel glas, kruipruimte isolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie e.d. werkt energiebesparend en derhalve kostenbesparend. Echter isolatiemateriaal en vocht gaan niet goed samen:

Spanning tussen isolatie en vochtwerendheid

Met betrekking tot de woningbouw en energiebesparing wordt er al vele jaren gesproken over thermische isolatie, zoals spouwmuurisolatie, maar ook dubbel glas, dakisolatie en dergelijke. Bij thermische isolatie is het van groot belang dat de materialen poreus zijn en een open structuur hebben., waarbij de lucht in de pori n als isolator fungeert. Echter hebben deze isolerende middelen een waterabsorberend vermogen. Dit betekent dat een goed ge soleerd huis, dat echter niet goed vochtwerend is gemaakt, weinig profijt zal hebben van de isolatie aangezien deze haar werking zal verliezen van doorslaand vocht, optrekkend vocht, condensatie of andersoortig.

Vocht vermindert ook de verkoopwaarde

Schimmel in vochtige kelder zorgt voor waardedaling woning

Een vochtige woning is minder waard dan een droge woning.

Bij verkoop zal een ieder merken dat een natte kelder, optrekkend vocht, een bedompte lucht, witte muuruitslag e.d. sterk dempend zal werken op de mogelijke verkoopprijs van de woning.

De aanname is dat de investering in vochtwering en vochtbestrijding en herstel van aangetaste materialen een beter rendement oplevert dan de investering in een nieuwe keuken, inzake de verkoop van de woning.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen