Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Dilatatie lekkage

Wat is een dilatatievoeg ?

dilatatie lek

Een dilatatievoeg is een uitzetvoeg om uitzetting bij grote temperatuursverandering en beweging op te kunnen vangen in een constructie. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de aansluiting tussen de staande kelderwanden. Deze wanden staan los van elkaar, maar worden wel be nvloed door allerlei externe krachten waardoor (minimale) beweging kan ontstaan.

Lekkende dilatatievoeg

Verkeerd aangebrachte of kapotte dilatatievoegen in kelders kunnen gaan lekken en door de grote druk van het grondwater zal water naar binnen sijpelen. Doordat de eroderende werking van het water zal de opening gelijdelijk aan breder worden waardoor meer water naar binnen zal dringen.

Oplossing: nieuwe voeg of injecteren

injecteren muur

Het belangrijkst is dat er zekerheid wordt verkregen over de locatie van de lekkage. Na opsporing kan de lekkage verholpen worden door het aanbrengen van een nieuwe dilatatievoeg (indien mogelijk en over de gehele afstand c.q. lengte van de voeg) of wordt de lekkage gedicht door gerichte injectie. LET OP ! : een dilatatievoeg moet grote krachten ondergaan en de eisen van aanbrengen en materiaal zijn groot;indien men besluit zelf een voeg te vervangen of te repareren moet moet men wel verstand van zaken hebben.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen