Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Waterschade

Vocht is de grootste vijand van elk gebouw. Door een overmaat aan vocht zowel in de lucht als geconcentreerd op een plek (bijvoorbeeld in een muur) of door lekkages wordt het interieur zowel direct als indirect beschadigd. Behang, verf, pleisterwerk, vloerbedekking, laminaat, parket, houten vloerdelen, tegels, meubelen, kussens, gordijnen, electronica : niets wordt door het vocht bespaard. De gevolgschade van vocht in huis kan dus enorm zijn. En helaas zal een verzekeringsmaatschappij alleen schadevergoeding uitkeren indien het om niet te voorkomen onverwachte gebeurtenissen gaan zoals het springen van een waterleiding, mits dat niet door achterstallig onderhoud veroorzaakt wordt. Andere, langzaam inwerkende schades zullen zeker niet vergoed worden.

Waterschade kan enorm zijn

schimmel onder laminaat

U kunt zowel directe als indirecte waterschade ondervinden. Met direct bedoelen we zoals u kunt zien op bovenstaande foto waarbij een complete parketvloer onbruikbaar is geworden door vocht. Indirecte waterschade is schade waarvan u niet direct de grote gevolgschade kunt zien, maar schade die indirect het gevolg is van teveel vocht, zoals bijvoorbeeld een hogere energierekening etc.

vocht en isolatie

Isolatie en vocht moeilijke combinatie

voeglekkage

Lekkage op de muur/vloeraansluiting


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen