Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Ongedierte

insectenplaag

Ongedierte is een term toegepast op verschillende soorten dieren en insecten die als hinderlijk c.q. schadeveroorzakend en/of ziekteverwekkend of ziekte-overdragend worden gezien. Dit varieert van ringwormen, houttorren tot aan ratten en muizen en zelfs vossen en wezels. Echter binnen woningen waar veel vocht optreedt zoals in vochtige kruipruimtes komen voornamelijk insecten als rioolvliegjes en muizen en ratten voor in Nederland.

De aanwezigheid van vocht in combinatie met de juiste ondergrond kan een bepaald microklimaat scheppen dat aantrekkelijk is voor organismes als algen en mossen die op hun beurt weer kleine insecten aantrekken waar muizen e.d. op jagen. Zo kunnen kleine vochtproblemen grote vochtproblemen worden. Ook kan er een duidelijke toename van spinnen zijn e.d.Ongedierte

rattenplaag

Ongedierte komt ook bovengronds

Helaas blijft ongedierte niet op 1 plek lijdzaam wachten, maar zal het door de gehele woning gaan zwerven en daar schade toebrengen zowel materieel (bijv. aanvreten meubilair) als qua gezondheid door het in de lucht brengen van ziektekiemen.

insecten eieren

Kruipruimte: broedplaats voor insecten

Bestrijding ongedierte

Het bestrijden van ongedierte kunt u zelf of aan een specialist overlaten. Het is vanzelfsprekend belangrijk na te gaan om welk soort ongedierte het gaat en wat de omvang van de plaag is. Kleine hoeveelheden kunt u zelf afhandelen, voor grotere en betere bestrijding kunt u beter een ongediertebestrijdings bedrijf in de arm nemen.

vocht in huis

Vochtige lucht condenseert op plafond en muren en biedt zo ondergrond aan schimmels.

Vocht bestrijden niet vergeten !

Natuurlijk is het net zo belangrijk om te voorkomen dat er na verwijdering weer nieuwe ongedierte bij u in de woning komt kijken ! U zult dan ook actie moeten ondernemen om de vochtigheid te bestrijden, dat de grootste oorzaak is van het ontstaan van ongedierte. Kijk ook eens kritisch naar uw kruipruimte: is het niet alleen een vochtige, maar bovenal ook een vieze kruipruimte ? Dan is het wellicht verstandig deze schoon te (laten) maken en te voorzien van een nieuwe bodemafsluiting ofwel een schone laag zand van zo'n 35 cm dik. Kijk ook eens op www.debodemafsluiter.nl voor meer informatie.

droge zandlaag

Droge zandlaag in kruipruimte bedekt natte en vuile ondergrond


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen