Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Binnenafdichting natte kelder

Binnenafdichting is het goedkoopst

vochtwering fundering

Indien u een natte kelder hebt, kan het probleem opgelost worden door het afdichten van de lekkende kelder. Er wordt een veelvoud aan waterkerende en waterdichte pasta's, kitten en mortels aangeboden waarmee de doe-het-zelver aan de slag kan om een mooie isolerende waterdichte laag aan de binnenkant van de kelder te maken.

Dit raden wij echter af.

Binnenafdichting kan optrekkend vocht veroorzaken

Indien een kelder geen vochtwerende elementen aan de buitenkant heeft zal het water (in geval van een natte of lekkende kelder) via het gesteente of beton binnendringen in de kelder. Indien een vochtwerende binnenschil wordt gerealiseerd dan zal het water in het gesteente door de hydrostatische druk en door het capillaire vermogen van het gesteente naar boven worden gedrukt waardoor u uiteindelijk een optrekkend vocht probleem hebt.

Binnenafdichting in combinatie met vochtwering

Om een goede binnenafdichting te realiseren zonder dat u een ander vochtprobleem als optrekkend vocht krijgt, is het noodzakelijk dat u een professional inschakelt. Zowel de vakkennis, het materiaal als de ervaring zijn van doorslaggevend belang bij het goed bestrijden van vochtschade in een lekke kelder.

Analyse en plan

De vochtbestrijdings-specialist zal een gedegen onderzoek doen naar de oorzaak of oorzaken van de natte kelder en op basis daarvan een plan opstellen om de oorzaken weg te nemen en de kelder droog te krijgen. Dit kan een combinatie zijn van betonreparatie en afwerking met behulp van speciale coatings en mortels, maar bovenal de toepassing van injectering om zo een horizontaal vochtscherm te cre eren zodat vocht dat tegengehouden wordt door de binnenste schil niet zal kunnen optrekken naar hoger gelegen verdiepingen met alle negatieve gevolgen van dien.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen