Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Vocht en gebouwen

Vocht is de grootste bedreiging voor elk gebouw

vochtige omgeving

Vocht: de grootste vijand van elk gebouw.

In Nederland komt een gebouw continu op allerlei manieren in contact met vocht. Bijvoorbeeld via grondwater dat 24 uur per dag rondom de fundering aanwezig is. Of bijvoorbeeld regen waardoor dak, gevel, kozijnen en deuren nat zijn. Voegen en muren raken verzadigd en geven het vocht door naar binnen. Reeds bij de bouw van een woning of bedrijfspand wordt rekening gehouden met het verwerken van vocht, bijvoorbeeld door de aanleg van een hemelwaterafvoerstelsel, het waterafstotend maken van bakstenen en muren, maar ook in de detaillering: zo kan de juiste bouwstijl veel vochtoverlast besparen in de woning. Door gebrek aan ventilatie kan vochtige lucht in een woning condenseren op koude oppervlaktes en daar bouwmaterialen oplossen of schimmelvorming veroorzaken.

Op deze en onderliggende pagina's wordt dieper ingegaan op de vocht in gebouwen: de schadelijkeheid van vocht, wat zijn de 6 oorzaken van vocht in huis, de gevolgen van vochtproblemen, het belang van de juiste vochtigheidsgraad en de effecten van isolatie op vochtproblemen.

Wat voor slechte effecten heeft teveel vocht?

- Vocht tast alle bouwmaterialen aan
- Vocht zorgt voor rotting van bouwmaterialen
- Vocht veroorzaakt schimmel, zwamvorming en ongedierte
- Vocht tast de gezondheid van de mens aan
- Slecht gebouwde, vochtige woninge veroorzaken hoesten en kortademigheid.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen