Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Kapotte riolering

De levensduur van een riolering is beperkt

Elke woning en elk bedrijfsgebouw is aangesloten op een gemeentelijke hoofdriolering. Door het gehele gebouw lopen leidingen om (afval)water af te voeren. Badkamers, keukens, toiletten en hemelwaterafvoeren voeren het water af via de woning, onzichtbaar weggewerkt in vloeren, muren en plafonds. Een riolering is een grote potentiƫle bron van lekkages en vooral in de kruipruimte, waar alle leidingen van de gehele woning tezamen komen, kan een riolering kapot gaan en jaren lekken voordat de bewoners het merken. De kruipruimte wordt daardoor heel vochtig en zal het klimaat in de gehele woning be nvloeden.

Een gemiddelde riolering heeft een levensduur van 40 a 50 jaar hooguit, wat betekent dat in woningen uit de jaren 70 lekkende rioleringen veel voorkomen.

lekkend riool in kruipruimte

Losgekomen riolering veroorzaakt grote vervuiling en wateroverlast in kruipruimte

Periodiek kruipruimte controleren

Het is altijd verstandig om periodiek uw kruipruimte te controleren. Met behulp van een zaklamp kunt u checken of er sprake is van overmatig vocht of condensvorming. Geel/bruine donkere vlekken op de kruipruimtebodem onder een riolering duiden vaak op lekkages van rioleringen.

Meer over kapotte rioleringen weten? Check dan www.riool-reparatie.nl.


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit