Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Kruipruimte Isolatie

Kruipruimte isolatie tegen vocht

bodem isoleren

Aanbrengen van lichtgewicht polystyreen isolatiechips in de kruipruimte

Een veel voorkomende bron van vocht in huis is het vocht in de kruipruimte, vaak grondwater, soms lekkagewater. In ieder geval loopt de kruipruimte onder de gehele woning door en zorg het vocht in de kruipruimte voor een extra koude vloer, optrekkend vocht en opstijgend vocht via gaten in de vloer (o.a. langs kruipluik) waardoor het vochtgehalte in de bovengelegen ruimtes stijgt.

Om de vochtinvloed in de kruipruimte te bestrijden kunnen meerdere isolatiemethodes gebruikt worden, te weten kruipruimte isolatie, bodemafsluiting en vloerisolatie. Voor de diverse methodes kunnen ook weer verschillende soorten isolatiematerialen gebruikt worden of combinaties daarvan.

vocht in kruipruimte

Kruipruimtes kunnen extreem vochtig worden en hebben in een dergelijk geval een grote invloed op het klimaat binnen de bovengelegen woning.

Bodemisolatie maakt kruipruimte droger

isolatiechips werking

Werking van bodemisolatie

Door het aanbrengen van een isolerende laag bovenop de natte ondergrond wordt het klimaat in de kruipruimte veel droger waardoor de begane grondvloer droger en warmer wordt en dat heeft weer effect op de bovengelegen ruimtes.

Door de isolerende werking van de bodemisolatie wordt de kruipruimtebodem onder de isolatie kouder en onttrekt daardoor vocht aan de gehele kruipruimte waardoor de kruipruimte (het deel boven de bodemisolatie) warmer en droger wordt wat weer een positieve werking heeft op de bovengelegen woning.

Belangrijk is wel dat funderingen en muren niet gevoelig zijn voor optrekkend vocht.

Daarom is een specialistisch oordeel van belang of dienen tegelijk met de bodemisolatie ook maatregelen genomen te worden om het optrekken van vocht tegen te gaan. Een totaaloplossing dus.

Voorbeeld aanbrengen isolatiechips in de kruipruim

Zurück
Verder
 • Resultaat: een warme en isolerende deken in de kruipruimte

  Resultaat: een warme en isolerende deken in de kruipruimte

Vochtwering in de kruipruimte

Het gaat te ver om op deze website uitgebreid in te gaan op kruipruimte isolatie. Daarom verwijzen wij u naar onze specialistische website op het gebied van vocht en koudebestrijding in de kruipruimte. Via deze websites kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij gerenommeerde kruipruimte isolatie bedrijven.

Lees verder op www.debodemafsluiter.nl

slang kruipluik

Het blazen van isolatiechips in een kruipruimte via het kruipluik

afvullen kruipruimte

Kruipruimte afgevuld met isolatiechips

Overzicht meest voorkomende vochtbestrijding methodes

 • vochtinspectie Opsporen vochtoorzaken
 • injecteren muur Horizontale vochtwering opties
 • coating aanbrengen Verticale vochtwering opties
 • impregneren Het impregneren van muren
 • injecteren muur Het injecteren van muren
 • reparatie beton scheur Scheuren in muren en vloeren repareren
 • bodemisolatie chips Het isoleren van de kruipruimte
 • reparatie lekkage keldervloer Het repareren van beton
 • vochtwering fundering Het afdichten van kelders
 • Het ventileren van gebouwen
 • grond versterken Het stabiliseren van grond
 • onderbreking optrekkend vocht Het onderkappen van muren
 • regen op muur Overige vochtwering methodes

Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen