Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Onderwater beton

Wat is onderwater beton ?

onder water beton

In bouwputten wordt vaak gebruik gemaakt van onderwater beton. Het beton wordt in een bouwput gestort die onder water staat. Dit gebeurt vaak omdat er te veel grondwater aanwezig is. Het is dan niet mogelijk om de put leeg te pompen.

Als het onderwater beton is gestort en de bouwput leeg wordt gepompt kan het zijn dat er lekkages tevoorschijn komen. Dit kan voorkomen bij aansluitingen van de damwand of langs betonnen palen. Er kunnen ook scheuren of wellen ontstaan. Een wel kan ontstaan door slib dat tijdens het storten is opgesloten.

Deze lekkages zijn door partners van Devochtbestrijder.nl goed en snel te verhelpen. De bedrijven beschikken over een goede werkuitrusting en hebben de injectiematerialen altijd op voorraad, wat de snelheid van handelen ten goede komt. Door snel en adequaat te reageren kan vertraging in de bouw worden voorkomen. Bij grote lekkages kunnen vakkundige duikers ingeschakeld worden.

Wat is een bouwput

natte kruipruimte bodem

Een bouwput is een ontgraving op een bouwlokatie speciaal bedoeld om op een specifieke diepte werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van tunnels, funderingen, kelders en andersoortige ondergrondse werken. Bouwputten worden vaak gerealiseerd door het graven van gaten en het plaatsen van damwanden om instorting te voorkomen. Bij het graven van bouwputten komt men vanzelfsprekend onder de grondwaterstand terecht en deze bouwputten lopen dan ook vaak onder. Bouwaannemers storten dan speciaal onderwaterbeton in de bouwput en pompen na verharding de put weer leeg. Regelmatig ontstaan echter lekkages, met name bij de aansluitingen tussen de verticale damwanden en de horizontale betonnen vloer. Of er ontstaan scheuren of wellen in de betonnen vloer.

Speciale afdichtingsgels

Middels speciale afdichtingsgels kunnen lekkages, wellen e.d. in gestorte betonvloeren snel en vakkundig opgelost worden, desnoods met gebruikmaking van duikfaciliteiten. Vraag nu een gratis inspectie en offerte aan !


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen