Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Beton scheuren

Beton is een uitstekende bouwstof voor kelders. Door hedendaagse technieken kunnen betonmortels vermengd worden met vochtwerende hulpstoffen waardoor beton lang waterdicht zal blijven.

Beton heeft echter een aantal eigenschappen die mogelijkerwijs scheuren in het beton kunnen veroorzaken. Deze eigenschappen zijn:

- vocht in het betonmengsel zelf (noodzakelijk om beton te kunnen maken)

- grindnesten in betonmengsel waardoor zwakke en holle ruimtes ontstaan

- beton zet uit en krimpt onder wisselende vocht- en temperatuuromstandigheden

- te snel drogen waardoor scheuren ontstaan

- fouten tijdens storten

- beschadigingen tijdens storten

Zelf beton repareren ?

Vanwege deze redenen kan het dus zijn dat u plotsklaps een scheur in uw betonnen keldervloer of kelderwand aantreft. Het is van groot belang dat u deze scheur snel laat repareren. Zelf beton repareren is niet eenvoudig.

lekkage keldervloer

Hydrostatische druk zorgt voor vochtschade

Door de hydrostatische druk van het grondwater kan vocht zelfs door de kleinste haarscheurtjes worden geperst met alle gevolgen van dien. De vervelende eigenschap van vocht is dat het allerlei stoffen vervolgens oplost en meeneemt waardoor scheuren groter worden en allerlei schadelijke bacteri n zich gaan vestigen in de scheur. Deze gaan weer nieuwe schadelijke stoffen vormen waardoor verdere erosie van het beton een feit is. Indien het gewapend beton betreft, zal ook het staal aangetast worden,wat gaat roesten en dus uitzetten waardoor ook de scheur weer groter wordt.

Snel repareren is dus het motto, lees hier wat wij voor u kunnen doen op het gebied van betonreparatie.

beton reparatie

Voorbeeld betonreparatie

kelders

Kelder staat altijd in rechtstreeks contact met grondwater


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen