Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE
Schimmel onder vensterbank

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Betoninjectie

Constructiefouten en natuurlijke krimp

reparatie beton scheur

Funderingen en muren van beton reageren op temperatuurschommelingen en vocht- en droogteverschillen. Met name in nieuwbouw komt het voor dat enerzijds door geforceerd drogen en anderzijds door te snel bouwen er door constructiefouten scheuren en naden in betonmuren ontstaan, zowel uitwendig als inwendig.

Betonscheur ? betoninjectie !

constructief verlijmen

Grindnesten

Tijdens het mengen en storten van beton kunnen door te vlug werken zowel holle ruimtes als zogenaamde grindnesten ontstaan in de betonnen muur zelf. Hier is de verhouding beton/grind niet goed en bestaat de ruimte uit los grind. Dit zijn veelal zwakke punten in de constructie en potentieel een bron van vochtdoorlating.

Door eerst een grondigd analyse uit te voeren (o.a. plaatsbepaling) is het mogelijk om met gerichte injecteringen deze holle ruimtes, grote scheuren in het beton e.d. te dichten door middel van injecties met speciaal gemaakt beton, afgestemd op de situatie.

Lees ook de informatie over scheuren in muren en vloeren repareren.

epoxy injectering

Injecteren tegen grondwater

Kleine scheuren in kelders, fundamenten en tunnels zijn voldoende om het indrukken van zogenaamd hydrostatische drukkend water mogelijk te maken. De waterafsluitende functie van ondergrondse bouwconstrcuties tegen drukkend water in de grond gaat hierdoor grotendeels verloren. Het in scheuren, gaten en kieren gedrongen water veroorzaakt wateroverlast door capillaire krachten en hydrostische druk. Het injecteren met een snel reagerende gel of hars via injecteren is een ideale oplossing om holle ruimten en scheuren snel op te vullen. zoadat het water verhinderd wordt om in de constructie te komen.

lekkage keldervloer

Overzicht meest voorkomende vochtbestrijding methodes

 • vochtinspectie Opsporen vochtoorzaken
 • injecteren muur Horizontale vochtwering opties
 • coating aanbrengen Verticale vochtwering opties
 • impregneren Het impregneren van muren
 • injecteren muur Het injecteren van muren
 • reparatie beton scheur Scheuren in muren en vloeren repareren
 • bodemisolatie chips Het isoleren van de kruipruimte
 • reparatie lekkage keldervloer Het repareren van beton
 • vochtwering fundering Het afdichten van kelders
 • Het ventileren van gebouwen
 • grond versterken Het stabiliseren van grond
 • onderbreking optrekkend vocht Het onderkappen van muren
 • regen op muur Overige vochtwering methodes

Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren of voor marketing doeleindes.

Instellingen