Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Lekkages

Lekkages op onverwachte plaatsen

lekkage

Water heeft maar een uiterste kleine opening nodig om binnen te dringen. Lekkages in gebouwen komen dan ook veel voor en worden meestal pas na verloop van tijd zichtbaar. Sommige lekkages kunnen jaren voortduren voordat ze ontdekt worden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een lekke radiatorleiding die in de betonnen vloer is gegoten. Aangezien er altijd enige ruimte zit tussen beton en leiding zal alle beschikbare ruimte langs de gehele leiding zich gaan vullen met water en zal de lekkage zich - soms pas na jaren - manifesteren.

Ook standleidingen (staande rioolleidingen) die in muren weggewerkt zijn kunnen jaren achter elkaar lekken voordat het zichtbaar wordt. De niet-zichtbare effecten (hogere luchtvochtigheid, aantasting muren) is echter al veel eerder gaande.

lekkende waterleiding

Lekkage waterleiding lost muur op achter badkamertegels.

Traceren van lekkage

vochtigheidspercentage

Om te traceren waar lekkages zich precies bevinden is het van belang om eerst te achterhalen waar de lekkage (of lekkages) exact zitten. Hiervoor kunt u het beste een specialist inhuren die middels vochtmeting exact het vochtprobleem kan lokaliseren om u zo te behoeden voor het onnodig openbreken en hakken van vloeren, muren en plafonds. Na vaststelling van de oorzaak/oorzaken kan herstel uitgevoerd worden. Pas daarna dient de vochtschade hersteld te worden. (ofwel het heeft geen zin om het plafond opnieuw te gaan witten indien de lekkage niet verholpen is).


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit