Devochtbestrijder.nl, specialisten in vochtbestrijding & vochtwering - GRATIS INTERNET OFFERTE

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Gratis internet offerte

Gratis Internet Offerte Ontvangen?

Wilt u weten wat het oplossen van uw vochtproblemen zou kosten?

Vraag dan een offerte aan - gratis en geheel vrijblijvend

DOE DE VOCHT TEST!

Heeft u eigenlijk wel last van vocht?

Vocht heeft enkele unieke eigenschappen

Vocht veroorzaakt veel schade in een woning, zowel in vloeibare als niet-vloeibare vorm. Vocht heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het achterhalen van vochtproblemen lastig kan zijn. Zo kan vocht bijvoorbeeld zich verplaatsen door gesteente en kan waterdamp condenseren op een locatie die niet in de buurt zit van de bron van het vocht.

Op deze website geven wij een beschrijving van veel voorkomende vochtproblemen en -gevolgen, zoals doorslaand vocht, optrekkend vocht en lekke kelders.

Ook gevolgen van overmatig vocht zoals condensatie en schimmelvorming worden behandeld.

Zilvervisjes

Zilvervissen of zilvervisjes (de Lepisma Saccharina( zijn een veel voorkomende plaag in huishoudens in Nederland. Zilvervisjes hebben geen vleugels en heten zo omdat ze door de snelle glibberige bewegingen zo vlug als een vis zijn en het zilver komt van de glans die ze hebben op een bepaald moment in hun leven.

Zilvervisjes : onschadelijk maar vies

zilvervis

Zilvervisjes gedijen in een vochtige omgeving

Niet schadelijk voor mensen

Zilvervissen zin niet giftig voor mensen en ze kunnen niet bijten, maar ze kunnen wel schade aanbrengen aangezien hun voedsel bestaat uit boeken, behang, fotoboeken en textiel. U kunt zien of uw spullen door zilvervisjes aangetast zijn indien u kleine onregelmatig gevormde gaatjes in uw boeken en behang e.d. ziet.

Het probleem bij zilvervisjes zit hem vooral in de gedachte van mensen dat deze beestjes 's nachts het gehele huis doorkruisen inclusief de slaapkamers !

zilvervisje

Zilvervisjes houden van vocht en donkerte

Zilvervisjes vindt u vaak op de vochtige en donkere plekken in huis zoals in badkamers en wc's, maar ook achter de plinten of het aanrecht in de keuken bijvoorbeeld. De zilvervis is vooral 's nachts actief en kunnen dan het gehele huis gaan verkennen. Zilvervisjes houden niet van zonlicht, dus u vindt ze op donkere plekjes (bijvoorbeeld ook in kasten).

Voortplanting zilvervisjes

Het zilvervisje bestaat reeds 300 miljoen jaar in redelijk ongewijzigde vorm en en plant zich razendsnel voort doordat het mannetje en vrouwtje hun zaad- en eicelpakketjes overal laten vallen. Een volwassen zilvervis is geslachtsrijp vanaf ongeveer 3 maanden tot 24 maanden. In die periode zal een vrouwelijk zilvervisje circa 100 eitjes leggen, vaak in drietallen. Een zilvervisje kan wel 8 jaar oud worden. De eitjes komen binnen 6 weken uit.

zilvervis

Zilvervisjes verwijderen, het liefst permanent

Er zijn (veelal verlaten) woningen waar tienduizende zilvervisjes in kelders en zolders zitten. In een dergelijke situatie moet er absoluut een ongedierte verdelgingsbedrijf ingeschakeld worden. Zilvervisjes zijn natuurlijk een gevolg van vocht, dus het verhelpen van de vochtoorzaken is heel belangrijk. Hierover kunt u veel informatie lezen op deze website. Wat kunt u verder zelf doen ?

  • opvullen van alle scheuren en kleine donkere holtes in de woning

  • vochtgehalte naar beneden brengen o.a. door goede ventilatie

  • zorg dat uw badkamer droog blijft door goed te luchten e.d. Sluit douche- en badgeld en shampoo flesjes goed af

  • maak regelmatig uw badkamer wanden schoon (is ook goed tegen schimmels)

insecten eieren

Kruipruimte: broedplaats voor insecten


Gratis Internetofferte aanvragen ?

offerte vochtbestrijder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

Vochtbestrijdingwerkzaamheden zijn heel divers en elke situatie is weer anders. Het is daarom heel lastig om standaardprijzen op te geven zonder dat alle factoren bekend zijn.

Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen via de website. We zullen dan op basis van uw informatie een offerte op maat afgeven zodat u exact weet wat de kosten voor het oplossen van uw vochtproblemen zijn.

Deze service is volledig gratis en vrijblijvend voor u en u weet in ieder geval waar u aan toe bent. En desgewenst voeren wij de werkzaamheden dan met alle liefde en plezier voor u uit