ongedierte

Ongedierte

Ongedierte is een term toegepast op verschillende soorten dieren en insecten die als hinderlijk c.q. schadeveroorzakend en/of ziekteverwekkend of ziekte-overdragend worden gezien. Dit varieert van ringwormen, houttorren tot aan ratten en muizen en zelfs vossen en wezels. Echter binnen woningen waar veel vocht optreedt zoals in vochtige kruipruimtes komen voornamelijk insecten als rioolvliegjes en muizen en ratten voor in Nederland.

De aanwezigheid van vocht in combinatie met de juiste ondergrond kan een bepaald microklimaat scheppen dat aantrekkelijk is voor organismes als algen en mossen die op hun beurt weer kleine insecten aantrekken waar muizen e.d. op jagen. Zo kunnen kleine vochtproblemen grote vochtproblemen worden. Ook kan er een duidelijke toename van spinnen zijn e.d.Ongedierte

Ongedierte komt ook bovengronds

Helaas blijft ongedierte niet op 1 plek lijdzaam wachten, maar zal het door de gehele woning gaan zwerven en daar schade toebrengen zowel materieel (bijv. aanvreten meubilair) als qua gezondheid door het in de lucht brengen van ziektekiemen.

Kruipruimte: broedplaats voor insecten
Kruipruimte: broedplaats voor insecten

Bestrijding ongedierte

Het bestrijden van ongedierte kunt u zelf of aan een specialist overlaten. Het is vanzelfsprekend belangrijk na te gaan om welk soort ongedierte het gaat en wat de omvang van de plaag is. Kleine hoeveelheden kunt u zelf afhandelen, voor grotere en betere bestrijding kunt u beter een ongediertebestrijdings bedrijf in de arm nemen.

Vochtige lucht condenseert op plafond en muren en biedt zo ondergrond aan schimmels.

Vocht bestrijden niet vergeten !

Natuurlijk is het net zo belangrijk om te voorkomen dat er na verwijdering weer nieuwe ongedierte bij u in de woning komt kijken ! U zult dan ook actie moeten ondernemen om de vochtigheid te bestrijden, dat de grootste oorzaak is van het ontstaan van ongedierte. Kijk ook eens kritisch naar uw kruipruimte: is het niet alleen een vochtige, maar bovenal ook een vieze kruipruimte ? Dan is het wellicht verstandig deze schoon te (laten) maken en te voorzien van een nieuwe bodemafsluiting ofwel een schone laag zand van zo'n 35 cm dik. Kijk ook eens op www.debodemafsluiter.nl voor meer informatie.

Droge zandlaag in kruipruimte bedekt natte en vuile ondergrond

Gratis Internetofferte aanvragen ?

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan bij Devochtbestrijder.

Devochtbestrijder.nl is een specialistische website van een samenwerkings-verband van vochtbestrijdingsbedrijven. Heeft u last van vocht in huis ? Lees dan goed de website door, wellicht kunt u zelf al e.e.a. verhelpen.

U kunt daarnaast ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken en het offerte-aanvraagformulier goed in te vullen.

Gratis Offerte Vochtbestrijding

Dekking in geheel Nederland.

Alle disciplines.

Garantie op alle werkzaamheden.

Devochtbestrijder.nl

Specialisten in vochtbestrijding & vochtwering
- alle werkzaamheden
- landelijke dekking
- garantie
- gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Devochtbestrijder.nl

Deze website is een initiatief van diverse vochtbestrijdingsbedrijven en dient om u te informeren over vochtproblemen en oplossingen. Tevens kunt u hier een gratis inspectie en offerte aanvragen.

Kelderafdichting

Muren impregneren

Muren injecteren

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Inspectie vochtoorzaken

Betonreparatie

Constructief verlijmen

Scheuren in muren en vloeren repareren

Grondstabilisatie

Kruipruimte isolatie

Riool reparatie

Vocht komt van alle kanten

Gratis offerte aanvragen

Doe de vocht-test !

5 tot 10 jaar garantie

Natte kelder

Aangetast pleisterwerk

Tarieven vochtbestrijding

Inspectie Tarieven vochtbestrijding Wie zijn wij & Disclaimer Doe de vocht-test! GRATIS INTERNETOFFERTE

Copyright Isoleads BV - kvk nr 51797208

Wij gebruiken cookies om de gebruikservaring op onze website te verbeteren. Meer informatie