Landelijk netwerk van specialisten in het verhelpen van optrekkend vocht & doorslaand vocht, vocht in de kruipruimte en kelder en overige vochtproblemen in de woning of bedrijfspand.

TARIEVEN 

TARIEVEN VOCHTBESTRIJDING

U hebt waarschijnlijk last van vochtproblemen of u hebt het sterke vermoeden dat u last hebt van vochtproblemen; anders zou u deze website waarschijnlijk niet bezoeken. U bent in ieder geval niet de enige met (mogelijke) vochtproblemen; zo is bijvoorbeeld uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis bekend dat circa 40 % van de Nederlandse huishoudens al last heeft van de gevolgen van een vochtige kruipruimte.

VOCHT IN HUIS KOMT VEEL VOOR

Een te hoog vochtigheidspercentage in woningen komt veel voor en heeft alleen maar nadelige gevolgen. Van aantasting van materialen in de woning tot het verstoren van het leefklimaat. Daarnaast kost het extra energie om een vochtig huis warm te stoken. Door enerzijds gebrekkige isolatie, maar vaak door verkeerde constructie en ouderdom van woningen ontstaan vochtproblemen.

VELE VOCHTOORZAKEN

Elke woning en situatie is weer anders en uit onze ervaringen is gebleken dat daardoor niet met standaard tarieven gewerkt kan worden. Natuurlijk kunnen wij standaard richtprijzen verstrekken in combinatie met een grote hoeveelheid voorwaarden en uitsluitingen, echter zou u hier niet veel aan hebben.

GRATIS OFFERTE VOCHTBESTRIJDING

  • Dekking in geheel Nederland
  • Alle disciplines
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Aanvragen is gratis en vrijblijvend

KLEINE EN GROTE
PROJECTEN

Natuurlijk zijn voor bepaalde werkzaamheden door ons wel eenvoudig (vaste) tarieven te bepalen, zoals bijvoorbeeld het injecteren van een bepaalde muur van x strekkende meters breed en y strekkende meters hoog.

Er zijn veel werkzaamheden die slechts enkele uren duren, waarvoor u hooguit enkele honderden euro’s kwijt bent, maar er zijn natuurlijk ook projecten die enkele duizenden euro’s kosten. In ieder geval kunt u voor elk soort project een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

ZOWEL VOOR PARTIKULIEREN ALS BEDRIJVEN

Zowel partikulieren, bedrijven als overheden kunnen via deze website een kostenloze inspectie en gratis offerte voor vochtwering en vochtbestrijding aanvragen. Of het nu een werk van een uur betreft of een contract voor het afdichten van 100 kelders: u kunt hier een gratis offerte aanvragen.